Oferte
OPIUM SALON, IMPACHETARI parafango, pret opium salon, anticelulitic opium salon, slabit
Pret per sedinta120 lei
Pret 5 sedinte285 lei
Pret 10 sedinte550 lei
Card premium60 lei
Frecventa sedinte2-3 zile
Impachetari cu parafango

Cel mai bun tratament anticelulitic in tunel consta in impachetari anticelulitice cu parafango .Un excelent tratament pentru pielea uscată consta in impachetari cu parafango. Acestea echilibrează nivelul de hidratare al pielii, lăsând-o netedă şi catifelată. Efectele benefice ale împachetărilor cu parafango se văd imediat după tratament, când apare o senzaţie plăcută de confort şi o îmbunătăţire vizibilă a calităţii pielii.
Impachetarile anticelulitice cu parafango contin un amestec care actioneaza asupra celulitei si pielii.

Efecte pentru impachetari anticelulitice cu parafango la tunel cu raze infrarosii:

– circulatia sangvina este mult imbunatatita;
– sistemul imunitar este fortifiat;
– corpul slabeste in kilograme si in centimetri;
– elimina si previne formarea celulitei prin diminuarea stratului adipos.
– ajuta in procesul de vindecare natural al organismului prin cresterea numarului de celule albe in sange
– reduce stresul generat de diferente de fus orar si insomnii. O singura sedinta de astfel de impachetari, cu cateva ore inainte de culcare, va asigura un somn linistit, relaxant
– reintinereste organismul
– accelereaza microcirculatia si metabolismul.
– elimina in proportie mare substantele nocive acumulate in organism, 25-30% din grasimi, metale grele si alte substante nocive, spre deosebire de sauna care nu reuseste sa elimine decat un maxim de 15 %.

Terapia cu raze infrarosii purifica sangele, imbunatatind aspectului pielii si redandu-i luminozitatea. Pielea se netezeste, pana si cicatricile sunt mai putin vizibile.

Impachetarile pentru slabit cu parafango de la Opium Salon reprezinta un tratament complex de slabit, de hranire si curatare a pielii si de detoxifiere a organismului.
Se reduce celulita, pielea devine mai ferma, mai neteda si mai catifelata. Se elimina efectul de coaja de portocala al celulitei!

Pentru imbunatatirea efectelor si pentru a-ti regasi forma ideala, specialistii de la Opium Salon recomanada ca aceasta terapie se fie combinata cu alte proceduri. Rezultate semnificative sunt alaturi de electrostimulare, masaj anticelulitic si presoterapie, radiofrecventa si cavitatie.

Doresti sa te contactam?