Oferte
Pret per sedinta80 lei
Pret 5 sedinte180 lei
Pret 10 sedinte280 lei
Card premium40 lei
Frecventa sedinte3 zile
MASAJ DE RELAXARE

Masajul de relaxare de la Opium Salon este solutia ideala pentru combaterea oboselii si cresterea rezistentei organismului. Aceasta procedura actioneaza in principal asupra pielii si prin intermediul ei si asupra straturilor mai profunde. Masajul de relaxare are in primul rand un efect relaxant si apoi unul antialgic (calmeaza durerea).

Este extrem de eficient in cazul starilor de oboseala accentuata. Centrul de Remodelare Corporala Opium Salon recomanda tuturor sa faca macar o sedinta de masaj pe saptamana. Faceti acest lucru si veti ramane uimiti de efectele remarcabile pe care acesta le are.

Unul dintre beneficiile imediate ale masajului este sentimentul de relaxare deplina si calm. Aceasta se intimpla datorita faptului ca masajul stimuleaza producerea de endorfine, substanta chimica din creier care produce sentimentul de fericire. De asemenea se reduc nivelurile hormonilor de stres ca adrenalina, cortisolul si norepinefrina. Cercetarile indica faptul ca nivelul crescut de hormoni de stres dezechilibreaza sistemul imunitar. Unele dintre beneficiile masajului sint si reducerea tensiunii musculare, o circulatie imbunatatita, stimularea sistemului limfatic, reducerea nivelului de hormoni de stres, marirea mobilitatii si flexibilitatii incheieturilor, tonus al pielii mai bun, vindecarea mai rapida a leziunilor la nivelul tesutului moale, acuitate mentala, reducerea anxietatii si depresiei.

Beneficiile masajului de relaxare:

  • imbunatateste tonusul muscular;
  • stimuleaza activitatea glandelor sebacee, contribuind la refacerea echilibrului PH-ului din piele;
  • hraneste tesuturile prin cresterea circulatiei de sange;
  • pielea isi mentine elasticitatea si este impiedicata formarea depozitelor de grasime;
  • indeparteaza stratul de celule moarte de la suprafata pielii si excesul de sebum din glandele sebacee, ducand la un efect de curatire;
  • stimuleaza circulatia limfatica, realizand schimburile nutritive dintre tesuturi si eliminand toxinele;
  • relaxeaza si calmeaza intregul organism, influentand favorabil sistemul nervos.

Doresti sa te contactam?