Oferte
masaj de relaxare pentru barbati opium salon, masaj de relaxare pentru barbati pret
Pret per sedinta140 lei
Pret 5 sedinte320 lei
Pret 10 sedinte600 lei
Card premium70 lei
Masaj de RELAXARE pentru barbati

O sedinta de masaj de relaxare pentru barbati este solicitat de cei carora stresul zilnic le influenteaza starea de bine. Barbatii isi pot recâştiga vitalitatea şi energia cu masajul de relaxare special conceput pentru ei. Este un masaj general, al intregului corp, care are ca scop eliminarea rapida a oboselii, relaxarea musculara si generarea unei stari generale bune. Este extrem de eficient in cazul starilor de oboseala accentuata. Centrul de Remodelare Corporala Opium Salon recomanda tuturor sa faca macar o sedinta de masaj pe saptamana. Faceti acest lucru si veti ramane uimiti de efectele remarcabile pe care acesta le are.
Masajul de relaxare actioneaza in principal asupra pielii si prin intermediul ei si asupra straturilor mai profunde.

Masajul de relaxare are in primul rand un efect relaxant si apoi unul antialgic (calmeaza durerea). Masajul de relaxare are o serie de efecte deosebit de benefice asupra organismului. Imbunatateste functionarea aparatului cardiocirculator, imbunatateste circulatia cerebrala si prin aceasta stimuleaza memoria, atentia, capacitatea de concentrare si puterea de munca. Deasemenea se imbunatateste considerabil randamentul la locul de munca, circulatia veno-limfatica, functionarea aparatului respirator, somnul si starea generala a pacientului. Totodata se reduce subsantial oboseala musculara.

Framantatul este unul din procedeele de baza ale masajului cu ajutorul caruia se maseaza in principal masa musculara. In timpul acestui procedeu se trage de pe planul osos grupa musculara masata.
Framantatul are urmatoarele efecte:
• produce o marire vizibila a mobilitatii tendoanelor;
• fortifica muschii si ajuta la regenerarea tesutului muscular;
• activeaza circulatia limfei si a sangelui, imbunatatind schimburile nutritive si ajutand la eliminarea toxinelor rezultate in urma activitatii musculare;
• procedeele de framantare maresc puterea de contractie a muschilor, reprezentand astfel o gimnastica pasiva deosebit de importanta in cazul atrofierii muschilor.

Cunoasterea efectelor fiziologice ale masajului face posibila o mai buna intelegere a beneficiilor asupra sanatatii si starii de bine a corpului. Ceea ce se produce in timpul unui masaj sub mainile terapeutului, are o influenta profunda pentru cei interesati de sanatate, de armonia propriului corp.

 

Doresti sa te contactam?