Oferte
opium salon masaj cu pietre vulcanice, opium salon masaj cu pietre vulcanice pret, opium salon RELAXARE,
Pret per sedinta120 lei
Pret 5 sedinte280 lei
Pret 10 sedinte550 lei
Card premium60 lei
Frecventa sedinte4 zile

Masaj cu PIETRE VULCANICE:

Masaj cu Pietre Calde sau Hot Stone Massage, cu denumirea si de Terapie Geotermala, este una dintre tehnicile terapeutice foarte vechi folosite pentru relaxare, echilibrare energetica si detoxifiere. Spre deosebire de  masajul clasic, masajul cu pietre vulcanice nu se realizeaza doar cu mainile, ci se folosete un set de pietre vulcanice, de culoare gri inchis sau negru, de diferite marimi, cu o suprafata foarte fina, ce sunt incalzite intr-un dispozitiv special pana ajung la temperatura de 40-50 de grade Celsius. Aceasta  temperatura nu produce arsuri sau senzatii neplacute, ci doar provoaca senzatii placute in tot corpul.

Masajul cu pietre vulcanice poate vindeca leziuni cum sunt cele articulare, poate inlatura stresul, imbunatateste circulatia sau poate fi folosit pentru inlaturarea durerii. In cadrul masajului cu pietre vulcanice se foloseste aplicarea de presiune, tensiune, miscare sau vibratii asupra tesuturilor musculare, conjunctive, asupra ligamententelor, articulatiilor, tendoanelor, prin intermediul pietrelor incalzite. Masajul cu pietre calde produce o relaxare generala, imbunatateste termoreglarea si capacitatea organismului de a-si pastra temperatura cea mai potrivita organismul. Datorita masajului cu pietre vulcanice pielea devine mai elastica. Este influentata pozitiv activitatea maduvei spinarii si prin ea, prin sistemul nervos vegetativ, este influentata pozitiv functionarea organelor interne.

Masajul cu pietre vulcanice oferit de Centru de Remodelare corporala Opium Salon combina mai multe terapii cum ar fi Hidroterapia (terapia cu apa), Aromoterapia (in sala de masaj pe pietrele folosite se aplica uleiuri esentiale aromatizante) si Termoterapia (terapia geotermala folosind caldura pietrelor) facand tratamentul mult mai relaxant.

Doresti sa te contactam?