Oferte
opium salon masaj reflexogen, opium salon refexoterapi, opium salon masaj refexoterapeutic pret,
Pret per sedinta120 lei
Pret 5 sedinte280 lei
Pret 10 sedinte550 lei
Card premium60 lei
Masaj reflexogen

Masaj reflexogen este un sistem foarte vechi de masare a mâinilor şi a picioarelor, practicat încă din antichitate de către vindecatorii din China şi Egipt. Teoria de baza a reflexoterapiei este aceea ca organismul nostru este împărţit în 10 zone, iar acestora le corespunde un centru nervos în talpa piciorului. Astfel, talpa devine o adevărată „hartă” a organelor noastre.

Reflexodiagnosticul consta din reperarea punctelor sensibile sau chiar dureroase de pe talpi, printr-o palpare minutioasa cu vârful unui deget. Punctele sensibile semnifica suferinta organelor proiectate în acel loc.

Reflexoterapia consta din stimularea punctelor sensibile, în ordinea indicata pentru fiecare boala, cu vârful degetului, cu un instrument improvizat. Acesta poate fi un betigas de lemn, un vârf rotunjit al stiloului, al unei baghete de sticla etc.. Punctele se maseaza câteva minute pâna la disparitia durerii locale si a granulatiilor de sub piele. Aceste manevre deblocheaza energiile din corp si îmbunatatesc circulatia sângelui si obtin, pe cale reflexa, normalizarea functiei organului respectiv.

Masajul se executa nu numai pe talpi, dar si la nivelul picioarelor  pe o piele curata si sânatoasâ (fara bataturi, rani, tumori etc.).

Reflexologia poate avea un aport extrem de important in tratarea glandelor endocrine. Multe secretii hormonale au un efect direct asupra starii noastre mentale si emotionale. Are efecte psihologice foarte bune: relaxarea si reconfortarea pacientului, reechilibrarea fizica si psihica. Toate acestea sunt argumente cu care Opium Salon vine si va recomanda sa va programati la masaj reflexogen pentru intretinerea starii de sanatate. Opium Salon recomanda masajul reflexogen tuturor celor care desfasoara o activitate intelectuala ce presupune si un mare grad de sedentarism. Sunt necesare cure de 12 sedinte de masaj reflexogen pentru echilibrarea intregului organism.

Doresti sa te contactam?