Oferte
opium salon masaj terapeutic pret, opium salon detensionare musculara
Pret per sedinta120 lei
Pret 5 sedinte280 lei
Pret 10 sedinte550 lei
Card premium60 lei
Numar sedinte12
Frecventa sedinte2-3 zile
Masaj terapeutic

Centrul de Remodelare Corporala Opium Salon acorda o mare importanta tuturor tipurilor de masaj. Echipa profesionista de la Opium Salon va asteapta pentru a va oferi un masaj terapeutic dupa cele mai inalte standarde. Veti beneficia aici de un cadru intim si placut.

Masajul terapeutic se practica de mii de ani. In prezent, exista cel putin 80 de stiluri de masaj terapeutic, in functie de tehnica folosita, de miscarile utilizate si de presiunea exercitata. Masajul medical nu inlocuieste medicatia, ci este complementar acesteia.

MASAJ TERAPEUTIC -OPIUM-SALON

Masajul terapeutic actioneaza benefic asupra corpului in intregime. Masajul imbunatateste circulatia singelui si limfei si determina modificari in structura sangelui, imbogatindu-l cu oxigen cu 10 – 15 % mai mult.

Beneficiile masajului terapeutic:

– ajuta la detensionarea muschilor contractati si ii stimuleaza pe cei slabiti, flasci. Masajul nu mareste in mod direct forta musculara, insa poate grabi recuperarea dupa oboseala ce survine in urma exercitiilor.  De asemenea, masajul intinde usor muschii si tesuturile, sustinind mentinerea elasticitatii lor.

– mareste secretiile si excretiile corpului. S-a demonstrat ca masajul mareste producerea sucurilor gastrice, salivei si urinei. De asemenea, are loc o excretie marita de nitrogen, fosfor anorganic si clorura de sodium (sare), ceea ce mareste rata metabolica (utilizarea materialului absorbit de catre celulele corpului).

– echilibreaza sistemul nervos calmandu-l sau stimulandu-l, in functie de ce efect are nevoie individul in acel moment.

–  imbunatateste starea pielii. Masajul actioneaza in mod direct asupra functiei glandelor sebacee (uleioase) si glandelor sudoripare, care mentin pielea lubrefiata, curata si racoroasa. O piele dura, lipsita de elasticitate, poate deveni moale si supla.

– influenteaza organele interne. Prin stimularea directa sau indirecta a nervilor ce alimenteaza organele interne, vasele de singe ale acestor organe se dilata si permit o alimentare marita cu singe.
tratamente corporale opium salon

In cadrul masajului terapeutic introducem si masajul cu pietre vulcanice, reflexoterapia si drenajul limfatic caruia ii acordam o importanta speciala si o pagina aparte.

Doresti sa te contactam?