Oferte
opium salon, presodrenaj, pret opium salon, masaj limfatic
Pret per sedinta80 lei
Pret 5 sedinte180 lei
Pret 10 sedinte280 lei
Card premium40 lei
Presodrenaj

Drenajul limfatic este una dintre cele mai naturale metode de detoxifiere a organismului.

Presodrenajul este o forma automatizata a drenajului limfatic, avand efecte similar cu masajul limfatic. Aparatul  de presodrenaj este format din camere pneumatice, care se umfla ascensional si treptat, pe lungimea lantului ganglionar. Procedura ajuta la deblocarea limfei, ceea ce duce la eliminarea toxinelor si la eliminarea retentiei de apa din organism si contribuie la tratarea celulitei, prin reducerea inflamatiilor din tesutul gras.

Lipsa de exercițiu determină îngreunarea circulației limfatice, slaba circulație a sângelui și în particular drenajul limfatic defectuos. In lumea  medicala se consideră că drenajul necorespunzător ce determină invadarea țesutului subcutanat de celule grase este cauzat și de înmulțirea toxinelor.

Reducerea drenajului limfatic și a circulației sângelui determină acumulări de grăsime, țesutul conjunctiv își pierde elasticitatea, apărând astfel imperfecțiuni și denivelări ale pielii.

Pentru a optimiza drenajul limfatic este necesar ca mușchii să se contracte, țesutul conjuctiv să fie ferm, oferind un grad ridicat de compresie.

Importanța unui drenaj limfatic corespunzator este data de rolul său de eliminare a rezidurilor. Limfa acționează de asemeni ca un filtru al țesuturilor: distruge bacteriile și toxinele cu ajutorul globulelor albe localizate în ganglionii limfatici.

Beneficii ale presoterapiei
  • Eliminarea celulitei
  • Eliminarea adipozităților localizate
  • Redarea elasticității și fermității pielii
  • Atenuarea senzației de picioare grele
  • Detoxifierea organismului
  • Accelerează curentul limfatic și eliminarea rapidă a rezidurilor toxice
  • Întărirea sistemului imunitar natural prin stimularea ganglionilor limfatici
  • Intensificarea curentului limfatic în organism
  • Ușurează transportul acizilor grași și a colesterolului

Contraindicatii pentru presoterapie:
infectii acute, tuberculoza, tumori maligne cunoscute sau suspectate, hipertensiune arteriala, insuficienta cardiaca, pacemaker, tromboza venoasa profunda, tromboflebita, dermatita, insuficienta renala, astm, hipertiroidie, vagotonie.

Doresti sa te contactam?