Oferte
opium salon RADIOFRECVENTA pret, opium salon celulita vergeturi
Pret per sedinta140 lei
Pret 5 sedinte320 lei
Pret 10 sedinte450 lei
Card premium70 lei
Numar sedinte12
Frecventa sedinte3-7 zile
Radiofrecventa corporala hexapolara

RADIOFRECVENTA CORPORALA HEXAPOLARA este noua generatie in tehnologia RF, care elimina dezavantajele sistemelor anterioare si maximizeaza rezultatele acestei metode. Energia este mai focusata si mai eficienta, adancimea de patrundere devenind mai ampla. Atat stratul dermic, cat si cel subcutanat au devenit accesibile, tratamentul cu radiofrecventa hexapolara RF6 oferit de Centrul de remodelare corporala Opium Salon fiind mai rapid, mai economic si mai confortabil. Bazat pe cercetarile de ultima ora din domeniul radiofrecventei, noul sistem cu radiofrecventa hexapolara asigura rezultate rapide, sigure si viabile din punct de vedere economic.

radiofrecventa hexapolara la opium salonAparatul RF6 de la Opium Salon are o larga aplicabilitate si asigura rezultate excelente in tratamentele corporale si faciale, oferind rezolvare unor probleme estetice esentiale – reducerea circumferintei, eliminarea depozitelor de grasime, estomparea celulitei si a vergeturilor, fermitatea pielii sau intinerirea fetei. Eficienta aparatului de radiofrecventa hexapolara RF6 de la Opium Salon este sporita de combinarea radiofrecventei cu cromoterapia LED intensiv – efectul benefic al luminii rosii si albastre fiind cel de stimulare a regenerarii tesuturilor si sporirea capacitatii de aparare imunitara. Tratament recomandat: 8 -12 sedinte de cate 40 de minute, cate 2 sedinte/saptamana.

Beneficiile radiofrecventei hexapolare de la Opium Salon:

Remodelare corporala prin reducerea circumferintei si a depozitelor de grasime in anumite zone ale corpului;

– Imbunatatirea aspectului pielii prin eliminarea celulitei si estomparea vizibila a vergeturilor;

– Marirea elasticitatii pielii;

– Rejuvenarea adica intinerirea tenului, stimularea productiei de colagen.

Conform tehnologiei cu radiofrecventa RF din cadrul tratamentului de la Opium Salon, eliminarea grasimii la nivelul celulelor se face prin efectul de termolipoliza selectiva. Tehnologia cu radiofrecventa hexapolara are efecte simultane asupra stratului dermic cat si al celui subcutanat. Este necesar un tratament facial complet de minim 6 sedinte. Tehnologia RF hexapolara de la Opium Salon este asemanatoare cu masajul manual, are efect stimulativ asupra circulaiei sanguine si al sistemului limfatic. Problemele de celulita pot fi tratate eficient daca se restabilesc conditiile normale ale tesutului conjunctiv si circulatia limfatica in zonele afectate. Efectele sunt vizibile dupa primul tratament de radiofrecventa corporala de la Opium Salon.

Contraindicatii: Tratamentul cu radiofrecventa corporala hexapolara nu este indicat in cazul urmatoarelor persoane:

– Femeile gravide, leuzele care alapteaza, bolnavii de epilepsie, bolnavii cu tumori

– Persoanele care sufera de boli acute inflamatorii sau boli contagioase

– Pacientii care au plagi operatorii nevindecate

– Persoanele suferinde de boli ale inimii, de colecist (litiaza biliara) sau de diabet (forma grava)

– Persoanele care sufera de infectii ale globului ocular, ale coloanei vertebrale, creierului sau inimii

– Persoanele care folosesc aparat de stimulare cardiaca, proteze metalice

– Persoanele care au suferit operatii la nivelul abdomenului, femeile aflate in timpul menstruatiei, femeile care folosesc spirala ca metoda anticonceptiva, persoanele cu incontinenta.

– Persoanele care au temperatura interioara ridicata

– Persoanele care sufera de alergii

“Ai grija de corpul tau. Este singurul loc in care trebuie sa traiesti.” – Jim Rohn

 

Doresti sa te contactam?