Oferte
opium salon, vacuum bipolar cu radiofrecventa, pret opium salon, radiofrecventa opium salon, celulita
Pret per sedinta180 lei
Pret 5 sedinte400 lei
Pret 10 sedinte700 lei
Card premium90 lei
Numar sedinte10
Frecventa sedinte3-4 zile

Vacuum cu radiofrecventa bipolara si raze infrarosii

Vacuum cu radiofrecventa bipolara si raze infrarosii de la Opium Salon este solutia non-chirurgicala ideala de slabire in circumferenta si de tratare intensa si in profunzime a celulitei. Este un tratament revolutionar fara timp de recuperare, confortabil,  ce ofera  rezultate vizibile imediat.

Procedura de vacuum cu radiofrecventa bipolara si raze infrarosii de la Opium Salon accelerează drenajul, stimulează metabolismul, îmbunătăţește circulaţia sanguină si aduce în organism un flux  ridicat de oxigen şi nutrienţi.

Cum functioneaza?
  • Razele infrarosii (IR) incalzesc tesutul pana la 3 mm adancime
  • Radiofrecventa Bi-polara (RF) patrunde tesutul pana la 15 mm adancime
  • Masajul cu role mecanice tonifiaza
  • Vacuumul asigura livrarea precisa a energiei

Combinatia IR cu vacuum, cuplata cu tehnologia RF permite incalzirea profunda a tesutului gras (celulelor adipoase), a septelor fibroase conective si a fibrelor de colagen. Designul optim al electrozilor si aplicarea concomitenta a vacuumului permite penetrarea energiei mai repede si mai profund. Astfel,  sporeste stimularea productiei naturale de colagen.

Mai mult, stimuleaza activitatea fibroblastelor si remodeleaza matricea extracelulara.

In urma tratamentului intens anticelulitic cu vacuum cu radiofrecventa bipolara si raze infrarosii  de la Opium Salon  se pot pierde pana la 10 centrimetri în circumferinta, în decurs de numai câteva saptamâni. Rezultatele sunt asemanatoare celor obtinute dupa operatii estetice, însa fara bisturiu, fara timpi de recuperare specifici interventiilor de acest gen. Centrului de tratamente corporale si faciale Opium Salon din Piata Romana va asigura confort si eficienta procedurilor in acelasi timp.

Efectele tratamentului:

Tratamentul actioneaza rapid asupra zonelor afectate de celulita. Se îmbunatateste semnificativ aspectul pielii si se reduce vizibil surplusul de grasime din cele mai problematice zone ale corpului. Procedura da rezultate bune pe abdomen, fese, solduri, coapse, brate si spate. Sedintele se efectueaza la un interval de 3-4 zile, în functie de necesitate, la recomandarea specialistilor din cadrul centrului.
Echipamentul avansat de Tratare a Celulitei si de Remodelare Corporala de la Opium Salon trateaza atat tesuturile profunde, circumferinta dar si straturile superficiale ale pielii, determinand reducerea celulitei.

Pe langa efectele dovedite asupra celulitei si reducerea circumferentiala, procedura de vacuum cu radiofrecventa bipolara si raze infrarosii de la Opium Salon este o solutie sigura si rapida de a scapa de imperfectiuni.

Date statistice:

Conform studiilor clinice multiple, 85% dintre pacientii tratati au observat o crestere a arderilor metabolice. De asemenea s-a evidentiat imbunatatirea majora a aspectului pielii, precum si scaderea circumferintei cu pana la 7.3 cm.

 

Doresti sa te contactam?