Oferte
opium salon, velashape, pret opium salon, radiofrecventa opium salon, celulita
Pret per sedinta180 lei
Pret 5 sedinte400 lei
Pret 10 sedinte700 lei
Card premium90 lei
Numar sedinte10
Frecventa sedinte3-4 zile

Vacuum Velashape

Velashape de la Opium Salon este solutia non-chirurgicala ideala de slabire in circumferenta si de tratare intensa si in profunzime a celulitei. Este un tratament revolutionar fara timp de recuperare, confortabil,  ce ofera  rezultate vizibile imediat.

Procedura Velashape de la Opium Salon accelerează drenajul, stimulează metabolismul, îmbunătăţește circulaţia sanguină si aduce în organism un flux  ridicat de oxigen şi nutrienţi.

Stiinta din spatele tehnologiei Velashape aduce o noua descoperire in combinarea energiilor pentru tratarea avansata a celulitei.

Cum functioneaza Velashape?

  • Razele infrarosii (IR) incalzesc tesutul pana la 3 mm adancime
  • Radiofrecventa Bi-polara (RF) patrunde tesutul pana la 15 mm adancime
  • Masajul cu role mecanice tonifiaza
  • Vacuumul asigura livrarea precisa a energiei

Combinatia IR cu vacuum, cuplata cu tehnologia RF permite incalzirea profunda a tesutului gras (celulelor adipoase), a septelor fibroase conective si a fibrelor de colagen. Designul optim al electrozilor si aplicarea concomitenta a vacuumului permite penetrarea energiei mai repede si mai profund. Astfel,  sporeste stimularea productiei naturale de colagen.

velashape-opium-salon-pret

Mai mult, stimuleaza activitatea fibroblastelor si remodeleaza matricea extracelulara.

In urma tratamentului intens anticelulitic Velashape  de la Opium Salon  se pot pierde pana la 10 centrimetri în circumferinta, în decurs de numai câteva saptamâni. Rezultatele sunt asemanatoare celor obtinute dupa operatii estetice, însa fara bisturiu, fara timpi de recuperare specifici interventiilor de acest gen. Centrului de tratamente corporale si faciale Opium Salon din Piata Romana va asigura confort si eficienta procedurilor in acelasi timp.

Tratamentul Velashape de la Opium Salon trateaza rapid zonele afectate de celulita. Se îmbunatateste semnificativ aspectul pielii si se reduce în mod vizibil surplusul de grasime din cele mai problematice zone ale corpului. Procedura da rezultate bune pe abdomen, fese, solduri, coapse, brate si spate. Sedintele se efectueaza la un interval de 3-4 zile, în functie de necesitate, la recomandarea specialistilor din cadrul centrului.
Echipamentul avansat de Tratare a Celulitei si de Remodelare Corporala de la Opium Salon trateaza atat tesuturile profunde, circumferinta dar si straturile superficiale ale pielii, determinand reducerea celulitei.

Pe langa efectele dovedite asupra celulitei si reducerea circumferentiala, procedura Velashape de la Opium Salon este o solutie sigura si rapida de a scapa de imperfectiuni.

Date statistice:

Peste 10 000 de paciente tratate zilnic in intreaga lume!

Rezultatele testate clinic sunt vizibile dupa numai 4 tratamente Velashape. Siguranta si eficacitatea tehnologiei Velashape au fost demonstrate atat in cazul testelor clinice. Au fost facute peste 3.5 milioane de tratamente independente realizate pe pacienti din intreaga lume.

Conform studiilor clinice multiple, 85% dintre pacientii tratati au observat o crestere a arderilor metabolice. De asemenea s-a evidentiat imbunatatirea majora a aspectului pielii, precum si scaderea circumferintei cu pana la 7.3 cm.

 

Doresti sa te contactam?