Oferte
Pret per sedinta160 lei
Pret 5 sedinte350 lei
Pret 10 sedinte600 lei
Card premium80 lei
Frecventa sedinte2-3 zile

Cavitatie cu Radiofrecventa Bipolara

Cavitatia cu Radiofrecventa Bipolara de la Opium Salon este procedura revolutionara de ultima generatie care imbina efectele cavitatiei bipolare menita sa micsoreze in centimetrii circumferinta abdomenului sau a membrelor, in timp ce radiofrecventa are ca efect netezirea vizibila a pielii si eliminarea aspectului de coaja de portocala. Cele doua tratamente lucrand simultan, se scurteaza considerabil timpul in care procedura da rezultatele asteptate.

Beneficiile cavitatiei cu radiofrecventa bipolara de la Opium Salon:

– Remodelare corporala prin reducerea circumferintei si a depozitelor de grasime in anumite zone ale corpului;

– Imbunatatirea aspectului pielii prin eliminarea celulitei si estomparea vizibila a vergeturilor;

– Marirea elasticitatii pielii;

– Rejuvenarea adica intinerirea tenului, stimularea productiei de colagen.

Recomandari pentru persoanele care se supun tratamentului cu cavitatie cu radiofrecventa:

1. Cu o zi inainte  de tratament sa nu consume grasimi si sa tina o dieta bazata numai pe alimente cu un continut mic de grasimi
2. Dupa tratament se vor bea 2-3 l de apa plata. Acesti 2 l sunt obligatorii!! Ar fi minunat sa se consume si 2-3 cani de ceai neindulcit/zi.
3. Sa se faca miscare cat se poate post cavitatie, foarte benefic fiind urcatul scarilor, mersul pe jos sau alergarea usoara.
4. 72 de ore dupa tratament este interzis sa se consume alimente cu un continut mare de grasimi. Se recomanda salate, lactate degresate, fructe fara un continut ridicat de zahar, cereale etc.

Contraindicatii pentru cavitatia cu radiofrecventa bipolara:

Astm bronsic, cancer, tromboflebita, hipertrigliceridemie, steatoza hepatica sau orice afectiune a ficatului, pietre la rinichi, leziuni dermatice, boli de piele, epilepsie, boli cardiace, afectiuni vasculare grave, tija metalica, interventii chirurgicale recente (5-6 luni), sarcina, alaptare.

Pentru efect rapid sunt recomandate sedinte la 2-3 zile si consumarea a minim 2-2.5 litri de apa zilnic.

 

Doresti sa te contactam?