Oferte
opium salon eletrostimulare pret, opium salon tonifiere
Pret per sedinta40 lei
Pret 5 sedinte90 lei
Pret 10 sedinte160 lei
Card premium20 lei
Numar sedinte20
Frecventa sedinte2 zile
Electrostimularea

Electrostimularea are efecte extraordinare prin accelerarea circulatiei sanguine, cresterea ratei metabolice, marirea capacitatii de absorbtie a pielii, imbunatatirea circulatiei periferice. Procedura atenueaza problemele legate de insomnii, constipatie sau stres, ajuta la eliberarea serotoninei – hormonul responsabil de starea de bine.  Electrostimularea este un fitness intensiv, expertii evaluand ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de gimnastica. In plus, ca rezultat al tratamentelor de electrostimulare, muschii devin mai fermi, iar grasimile sunt eliminate. In afara de tonifierea musculara si arderea grasimilor, care duc la incredibila scadere in centimetri, electrostimularea creste gradul de oxigenare a zonei respective, facand-o un instrument extrem de eficient in tratarea celulitei.

Aparatul de electrostimulare al Salonului Opium

Echipamentul Professional 24 Pads are 6 programe presetate ce ofera siguranta unor tratamente efectuate automat de computer: program general de slabire, tonifiere si anticelulitic; drenaj limfatic; lifting nechirurgical;  program de relaxare; program intensiv de slabire ultra-rapida; program de slabire abdominala, remodelare si slabire pentru solduri si coapse. Aparatul de electrostimulare al Salonului Opium are posibilitatea maririi intesitatii generale (in plus fata de intensitatile standard) cu 22%, ceea ce permite obtinerea de rezultate foarte rapide.
Beneficiaza de ultima inovatie in domeniu, care actioneaza atat pe orizontala, cat si pe verticala (izometric si izotonic). Acest fapt sporeste considerabil eficacitatea tratametului si prezinta avantajul ca scade la minim senzatia de disconfort.

Senzatia pe care o ai cand faci electrostimulare este foarte placuta, relaxanta, asemeni unui masaj. In timpul unei sedinte de electrostimulare muschii sunt lucrati cu contractii de diverse intensitati. Primele efecte vizibile apar cel tarziu dupa a 3-a sedinta, dar dupa 12 sedinte se poate vorbi de o slabire in centimetri . Dupa un tratament de aproximativ 25 de sedinte se obtine un efect similar cu cel din urma unei liposuctii. Insa este foarte important ca aceste sedinte sa fie efectuate pentru inceput fara pauza, cu o frecventa de minim 3 sedinte pe saptamana. Dupa ce ne-am modelat corpul dupa plac, pentru intretinerea siluetei este suficienta o sedinta de electrostimulare la 7-10 zile.

Beneficiile oferite de tratamentul de electrostimulare:

– reda fermitatea muschilor
– elimina celulita
– stratul adipos se micsoreaza
– pielea isi recapata elasticitatea si aspectul sanatos
– circulatia sanguina se imbunatateste
– inlatura stresul si durerile musculare

Doresti sa te contactam?