Oferte
opium salon, curatare faciala, pret opium salon, peeling
Pret per sedinta190 lei
Pret 5 sedinte- lei
Pret 10 sedinte- lei
Card premium95 lei
Frecventa sedinte30 zile
FITOTERAPIA FACIALA 

Pentru o piele sanatoasa este obligatoriu un Tratament Facial de curatare facut la interval de maxim o luna.

Pielea suferă consecinţele radiaţiilor solare, poluării ambientale, este afectată de factorii climatici, tutun, etc.. Acest lucru poate cauza dezechilibru la nivelul pielii prin acumularea de impurităţi, deshidratare, lipsa luminozităţii, toate acestea conducând la îmbătrânirea pielii. Acest tratament este indicat pentru toate tipurile de piele. Terapia are rolul de a efectua o curățare în profunzime a tenului, prin care toate impuritățile, celulele moarte și punctele negre sunt eliminate.

Procedura faciala dureaza 60 min si consta in:tratament facial la centrul Opium Salon

– demachiere pe baza de polifenoli 
– tonifiere
– peeling ultrasonic
– expunere la vapozon
– extractii comedoane
– dezinfectie/inchidere pori
– masca pentru fermitate
– masaj facial
– tratament final acid hialuronic

O înroșire ușoară a pielii este normală după procedura de extracții – unele pete putând să dureze de la câteva ore la 2-3 zile maxim.

Recomandari finale pentru ziua in care aveti programatun tratament facial de curatare:

– Sa nu te expui la soare timp de 24 de ore. Scrubul din cadrul tratamentului facial inlatura suprfata exterioara a stratului cornos al pielii, aceasta devenind senibila. Expunerea indelungata la soare poate provoca pigmentari greu de inlaturat.

– Sa nu intervi singura la comedoamele existente. Cosmeticiana lasă cosuri necuratate, in cazul in care acestea nu sunt inca suficient de aproape de suprafață. Un tratament facial profund de curățare poate face cosurile sa iasa la suprafață în mod natural în 24 de ore. In acest caz te poti reprograma la salonul de infrumusetare pentru o noua sedinta de extractii.

– Sa nu mergi la sala sau saună in aceeasi zi: Transpiratia in exces pe fata curatata foarte recent, o va irita. Acelasi lucru se va intampla si din cauza aburului din sauna.

– Nu aveți voie sa folositi machiaj pe față în ziua în care veți face extracțiile pentru a împiedica iritarea tenului, iar dacă aveți o piele sensibilă e bine să o protejați timp de două zile. Schimbați fața de pernă înainte de culcare cu una curată și dezinfectată, dacă nu, folosiți un prosop curat și dezinfectat. Dezinfectarea se poate face cu clor pentru rufele albe, sau cu bicarbonat de sodiu pentru cele colorate.

 

Produsele cosmetice folosite in tratamentele de la Opium Salon sunt din gamele: Christine Valmy, Medica 120, Anubis. 

Doresti sa te contactam?