Oferte
Pret per sedinta80 lei
Pret 5 sedinte180 lei
Pret 10 sedinte330 lei
Card premium40 lei
Numar sedinte10
Frecventa sedinte2-3 zile

Impachetarile la tunelul cu raze infrarosii
Principiul pe care se bazeaza procedura este urmatorul: razele infrarosii patrund 5-6 cm cm in tesuturi si actioneaza direct asupra celulelor grase.
Caldura foarte puternica generata de infrarosu topeste grasimile acumulate in exces de catre organism. Efectele impachetarilor in tunel cu infrarosu sunt remarcabile:
– circulatia sangvina este mult imbunatatita;
– sistemul imunitar este fortifiat;
– corpul slabeste in kilograme si in centimetri;
– elimina si previne formarea celulitei prin diminuarea stratului adipos.
Terapia cu raze infrarosii purifica sangele, imbunatatind aspectului pielii si redandu-i luminozitatea. Pielea se netezeste, pana si cicatricile sunt mai putin vizibile.
Impachetarile la tunel cu infrarosu ajuta la:
– imbunatatirea sistemului imunitar
– ajuta in procesul de vindecare natural al organismului prin cresterea numarului de celule albe in sange
– creste rezistenta la boli;
– reduce stresul generat de diferente de fus orar si insomnii. O singura sedinta de infrarosu cu cateva ore inainte de culcare va asigura un somn linistit, relaxant
– reintinereste organismul
– accelerarea microcirculatiei si metabolismului. Corpul arata mai bine, se simte mai tonifiat
– elimina in proportie mare substantele nocive acumulate in organism, 25-30% din grasimi, metale grele si alte substante nocive, spre deosebire de sauna care nu reuseste sa elimine decat un maxim 15 %.
Impachetari la tunel se realizeaza sub efectul accelerator al multiplelor produselor profesionale precum: cremele de termo-sudatie care favorizeaza procesul natural de transpiratie, excelenta detoxifiere avand efect de sauna, cremele termoactive cum ar fi cele cu: paprika, piper, menta. De asemenea impachetarile cu alge verzi, scortisoara, parargil, parafango, ciocofango, spirulina, ceai verde, menta, etc au efect vizibil anticelulitic si totodata hidratant.

Pentru obtinerea unor rezultate vizibile si de durata, Opium Salon recomanda 2-3 sedinte saptamanale de impachetari anticelulitice in primele 3 saptamani, urmand ca dupa obtinerea efectelor dorite sa se efectueze o sedinta saptamanala. Pentru imbunatatirea efectelor si pentru a-ti regasi forma ideala, aceasta terapie se poate combina cu terapiile de electrostimulare, masaj anticelulitic si presoterapie, radiofrecventa si cavitatie.

Etape:   Procesul de impachetare incepe cu pregatirea corpului. Este recomandat sa se faca un peeling sau o usoara abraziune. Se aplica substante active, in functie de rezultatele asteptate.

Dupa prelucrarea intensiva a zonelor dorite clientul este impachetat in folie osmotic impermeabila, strat dublu. Dupa care urmeaza sedinta efectiva in tunelul cu raze infrarosii. Eliminarea toxinelor favorizeaza combaterea rapida a celulitei, pielea capatand un nou aspect mai tanar si mai catifelat. Opium Salon ofera servicii profesionale la standarde inalte.

Pentru combaterea celulitei, Centru de Remodelare Corporala Opium Salon pune la dispozitie paprika, hot gel, spirulina albastra, cofeina, parargil, parafango, ice gel.

  • Elimina si previne formarea celulitei prin diminuarea stratului adipos.
  • Terapia cu raze infrarosii purifica sangele, imbunatatind aspectului pielii si redandu-i luminozitatea. Pielea se netezeste, pana si cicatricile sunt mai putin vizibile.
  • Imbunatatirea sistemului imunitar: ajuta in procesul de vindecare natural al organismului prin cresterea numarului de celule albe in sange. Creste rezistenta la boli.
  • Terapia cu raze infrarosii reduce stresul generat de diferente de fus orar si insomnii. O singura sedinta de infrarosu cu cateva ore inainte de culcare va asigura un somn linistit, relaxant
  • Reintinereste organismul: tratamentul cu raze infrarosii accelereaza microcirculatia si metabolismul. Corpul arata mai bine, se simte mai tonifiat.

IMPACHETARI CU CAFEINA

Impachetarea anticelulita cu cafea este psiho-activ si induce o noua dimensiune, de relaxare profunda, asociata unui efect extrem de benefic pentru psihic. Cofeina este una din cele mai active substante in tratarea celulitei,  hidrateaza si pregateste pielea pentru tratamentul ce urmeaza a fi aplicat. In urma tratamentului pielea devine neteda si catifelata.

IMPACHETARI CU ALGE

Datorita formulei unice, algele ajuta la diminuarea stratului adipos, hidratarea si reintinerirea pielii care actioneaza in principal asupra pielii mature, deshidratate, oferindu-i elasticitate si tinerete. Se produce o detoxifiere puternica a organismului, precum si arderea grasimilor.  La tratamentele anticelulitice sunt benefice impachetarile pentu detoxifiere. Algele marine diminueaza tesutul adipos, cresc fermitatea si elasticitatea pielii, favorizeaza eliminarea metalelor grele si toxinelor produse de fumatul activ, dar si pasiv.

 

IMPACHETARI ANTICELULITICE CU CIOCOLATA

Impachetarile cu ciocolata sunt recomandate persoanelor cu grad de celulita I – III, tip celulita – edematoasa, persoanelor cu retentie de apa, cu exces de pana la 5 – 7 kg fata de greutatea normala, pentru persoanele cu piele deshidratata.

Tunelul cu  raze infrarosii de la Opium Salon

Razele infrarosii sunt o forma de energie electromagnetica emisa in mod natural de catre soare si fac parte din spectrul luminos invizibil pentru ochiul uman. Razele infrarosii generate artificial, identice cu cele ale Soarelui, ofera posibilitatea de a le folosi neconditionat si in orice moment al zilei. Razele infrarosii patrund 5-6 cm cm in tesuturi si actioneaza direct asupra celulelor grase. Caldura foarte puternica generata de razele infrarosii topeste grasimile acumulate in exces de catre organism. Efectele tratamentului anticelulitic cu raze infrarosii de la Opium SALON sunt remarcabile: circulatia sangvina este mult imbunatatita, sistemul imunitar este fortifiat, corpul slabeste in kilograme si in centimetri.

Elimina in proportie mare substantele nocive acumulate in organism, 25-30% din grasimi, metale grele si alte substante nocive, spre deosebire de sauna care nu reuseste sa elimine decat un maxim 15 %.

Contraindicatii ale impachetarilor in tunel cu raze infrarosii:
– Sensibilitate la caldura, sarcina, inflamatii sau vanatai majore, tumori, varice, diabet.

 

Doresti sa te contactam?