Oferte
opium salon, masaj relaxare, pret opium salon, muscular
Pret per sedinta110 lei
Pret 5 sedinte250 lei
Pret 10 sedinte450 lei
Card premium55 lei
Numar sedinte20
Frecventa sedinte2-3 zile

Masajul de RELAXARE

Masajul de relaxare este cea mai buna metoda prin care poti scapa de stres si poti dobandi o stare de bine. Centrul de Remodelare Corporala Opium Salon acorda o mare importanta tuturor tipurilor de masaj. Echipa profesionista de la Opium Salon va asteapta pentru a va oferi un masaj relaxant dupa cele mai inalte standarde, intr-un cadru intim si placut.

Este un masaj general, al intregului corp, care are ca scop eliminarea rapida a oboselii, relaxarea musculara si generarea unei stari generale bune. Este extrem de eficient in cazul starilor de oboseala accentuata. Centrul de Remodelare Corporala Opium Salon recomanda tuturor sa faca macar o sedinta de masaj pe saptamana. Faceti acest lucru si veti ramane uimiti de efectele remarcabile pe care acesta le are.
Masajul de relaxare actioneaza in principal asupra pielii si prin intermediul ei si asupra straturilor mai profunde.

Unul dintre beneficiile imediate ale masajului este sentimentul de relaxare deplina si calm. Aceasta se intimpla datorita faptului ca masajul stimuleaza producerea de endorfine, substanta chimica din creier care produce sentimentul de fericire. De asemenea se reduc nivelurile hormonilor de stres ca adrenalina, cortisolul si norepinefrina. Cercetarile indica faptul ca nivelul crescut de hormoni de stres dezechilibreaza sistemul imunitar. Unele dintre beneficiile masajului sint si reducerea tensiunii musculare, o circulatie imbunatatita, stimularea sistemului limfatic, reducerea nivelului de hormoni de stres, marirea mobilitatii si flexibilitatii incheieturilor, tonus al pielii mai bun, vindecarea mai rapida a leziunilor la nivelul tesutului moale, acuitate mentala, reducerea anxietatii si depresiei.

Efectele masajului de relaxare:

– Imbunatateste functionarea aparatului cardiocirculator,

– imbunatateste circulatia cerebrala si prin aceasta stimuleaza memoria, atentia , capacitatea de concentrare si puterea de munca,

– imbunatateste considerabil randamentul la locul de munca, se imbunatateste circulatia veno-limfatica, imbunatateste functionarea aparatului respirator,

– imbunatateste starea generala a pacientului, se reduce oboseala musculara se imbunatateste somnul.

 

Doresti sa te contactam?