Oferte
opium salon drenaj pret, opium salon anticelulitic
Pret per sedinta120 lei
Pret 5 sedinte280 lei
Pret 10 sedinte550 lei
Card premium60 lei
Numar sedinte10
Frecventa sedinte3-4 zile
MASAJUL DE DRENAJ LIMFATIC

In lista terapiilor de remodelare corporala de la Opium Salon figureaza si masaj de drenaj limfatic, care se poate efectua prin preso terapie sau prin terapie manuala

Ce este drenajul limfatic?DRENAJ-LIMFATIC-OPIUM-SALON
Drenajul limfatic se practica din vremuri stravechi, fiind mentionat ca o metoda de tratament, inca de pe vremea scolii medicale a lui Hipocrat, in anul 400 d.H. Insa adevaratele preocupari pentru aceasta metoda au aparut peste cateva secole.
Limfa este un lichid transparent, care circula prin vase si ganglioni limfatici, hranind celulele si tesuturile. Vasele limfatice sunt constituite intr-o “plasa” care acopera fiecare particica a corpului nostru. Acestea transporta substantele nutritive si colecteaza celulele moarte, rezidurile, bacteriile, virusii, substantele anorganice, apa si grasimile.

Drenajul limfatic reprezinta o cheie a succesului oricarei terapii anticelulitice si de remodelare corporala.

Drenajul limfatic este obligatoriu dupa sedintele de cavitatie ultralipo.

Efecte date de masaj de drenaj limfatic

• edeme-cicatrizant (in cazul cicatricilor, drenajul limfatic mareste numarului de celule constructoare si elimina din zona afectata substante iritante; cu cat este mai crescuta cantitatea de limfa din jurul unei rani, cu atat vasele limfatice afectate sunt stimulate sa se vindece);

• anti-edematos (edemele sunt determinate de stationarea sangelui in vene sau de prezenta unei cantitati mari de clorura de sodiu si apa in singe; cel mai adesea edemele sint localizate la nivelul picioarelor, mainilor si fetei);

• imunizant (stimuleaza fabricarea de anticorpi);

• relaxant (la nivelul musculaturii si nu numai);

Nu in ultimul rand drenajul limfatic are rol stimulant la nivelul microcirculatiei, previnind astfel aparitia celulitei, cat si unul regenerant (util in cazul unei pieli uscate, descuamate);.

Variante ale drenajului limfatic

La Centrul de Remodelare Corporala Opium Salon, drenajul limfatic se realizeaza atat manual de catre specialisti in domeniu cat si  cu ajutorul unui aparat de presodrenaj cu unde infrared.

Cu ajutorul aparatului de presodrenaj, centrul de remodelare corporala Opium Salon pune la dispozitie 10 nivele de de presso drenaj. Temperatura este reglabila, putand urca pana la 70 grade. Efectul este unul relaxant si placut. Acest aparat este mai exact este un costum special care inconjoara abdomenul, picioarele si bratele, incalzeste si preseaza tesutul adipos. Este dotat cu spatii pneumatice in care patrunde aer cu presiuni si etape diferite. Prin alternarea presiunilor si etapelor se preseaza pe lantul ganglionar, efectuand astfel drenajul limfatic intr-o maniera comoda si extrem de placuta.

Este foarte important ca drenajul limfatic să fie precedat de o vizită la medic.

Contraindicaţii
  • insuficienţa cardiacă
  • tuberculoza
  • tromboza
  • tumorile maligne şi eczemele
  • în cazul unor afecţiuni provocate de agenţi patogeni (virusuri, bacterii), întrucât există riscul ca aceştia să fie răspândiţi în restul corpului.

Doresti sa te contactam?