Oferte
Pret per sedinta120 lei
Pret 5 sedinte280 lei
Pret 10 sedinte550 lei
Card premium60 lei
Numar sedinte12
Frecventa sedinte2-3 zile

Centrul de Remodelare Corporala Opium Salon, centru specializat in metode si tehnici de tratarea in profunzime a celulitei prin mijloace si tehnici moderne, acorda o mare importanta tuturor tipurilor de masaj. Echipa profesionista de la Opium Salon va asteapta pentru a va oferi un masaj terapeutic dupa cele mai inalte standarde, intr-un cadru intim si placut.

MASAJ TERAPEUTIC -OPIUM-SALON

Masajul terapeutic actioneaza benefic asupra corpului in intregime. Masajul imbunatateste circulatia singelui si limfei si determina modificari in structura sangelui, imbogatindu-l cu oxigen cu 10 – 15 % mai mult.

Beneficiile masajului terapeutic:

– ajuta la detensionarea muschilor contractati si ii stimuleaza pe cei slabiti, flasci. Masajul nu mareste in mod direct forta musculara, insa poate grabi recuperarea dupa oboseala ce survine in urma exercitiilor.  De asemenea, masajul intinde usor muschii si tesuturile, sustinind mentinerea elasticitatii lor.

– mareste secretiile si excretiile corpului. S-a demonstrat ca masajul mareste producerea sucurilor gastrice, salivei si urinei. De asemenea, are loc o excretie marita de nitrogen, fosfor anorganic si clorura de sodium (sare), ceea ce mareste rata metabolica (utilizarea materialului absorbit de catre celulele corpului).

– echilibreaza sistemul nervos calmandu-l sau stimulandu-l, in functie de ce efect are nevoie individul in acel moment.

–  imbunatateste starea pielii. Masajul actioneaza in mod direct asupra functiei glandelor sebacee (uleioase) si glandelor sudoripare, care mentin pielea lubrefiata, curata si racoroasa. O piele dura, lipsita de elasticitate, poate deveni moale si supla.

– influenteaza organele interne. Prin stimularea directa sau indirecta a nervilor ce alimenteaza organele interne, vasele de singe ale acestor organe se dilata si permit o alimentare marita cu singe.
tratamente corporale opium salon

In cadrul masajului terapeutic introducem si masajul cu pietre vulcanice, reflexoterapia si drenajul limfatic caruia ii acordam o importanta speciala si o pagina aparte.

Masaj cu PIETRE VULCANICE:

Masaj cu Pietre Calde sau Hot Stone Massage, cu denumirea de Terapie Geotermala, este una dintre tehnicile terapeutice foarte vechi folosite pentru relaxare, echilibrare energetica detoxifiere. Spre deosebire de  masajul clasic la Masajul cu pietre vulcanice, masajul nu se realizeaza doar cu mainile, ci se folosete si un set de pietre vulcanice, de culoare gri inchis sau negru, de diferite marimi, cu o suprafata foarte fina ce sunt incalzite intr-un dispozitiv special pana ajung la temperatura de 40-50 de grade Celsius. Aceasta  temperatura nu produce arsuri sau senzatii neplacute, ci doar va provoca furnicaturi si senzatii placute in tot corpul.

Masajul cu pietre vulcanice poate vindeca leziuni cum sunt cele articulare, poate inlatura stresul, imbunatateste circulatia sau poate fi folosit pentru inlaturarea durerii. In cadrul masajului cu pietre vulcanice se foloseste aplicarea de presiune, tensiune, miscare sau vibratii asupra tesuturilor muscular, conjunctiv, asupra ligamententelor, articulatiilor, tendoanelor, prin intermediul pietrelor incalzite. Masajul cu pietre calde produce o relaxare generala produce si o reducere reflexa a durerii, imbunatateste controlul endogen al durerii, imbunatateste termoreglarea si capacitatea organismului de a-si pastra temperatura cea mai potrivita organismul. Datorita masajului cu pietre vulcanice pielea devine mai elastica si omul se misca mai usor , influenteaza pozitiv activitatea maduvei spinarii si prin ea, prin sistemul nervos vegetativ, influenteaza pozitiv functionarea organelor interne. Masajul cu pietre vulcanice oferit de Centru de Remodelare corporala Opium Salon combina mai multe terapii cum ar fi Hidroterapia (terapia cu apa), Aromoterapia (in sala de masaj pe pietrele folosite se aplica uleiuri esentiale aromatizante) si Termoterapia (terapia geotermala folosind caldura pietrelor) facand tratamentul mult mai relaxant si te face sa evadezi total din viata cotidiana.

REFLEXOTERAPIA poate avea un aport extrem de important in tratarea glandelor endocrine, deoarece multe secretii hormonale au un efect direct asupra starii noastre mentale si emotionale. Are efecte psihologice foarte bune: relaxarea si reconfortarea pacientului, reechilibrarea fizica si psihica. Toate acestea sunt argumente cu care Opium Salon vine si va recomanda sa faceti macar o sedinta de masaj de relaxare si de intretinere a starii de sanatate pe saptamana. Opium Salon recomanda masajul de relaxare tuturor celor care lucreaza si desfasoara diverse activitati fizice, dar mai ales celor care desfasoara o activitate intelectuala care presupune si un mare grad de sedentarism. Chiar si dupa o sedinta de masaj pe saptamana vor putea simti efectele benefice ale masajului.

Doresti sa te contactam?