Oferte
opium salon radiofrecventa pret, opium salon lifting
Pret per sedinta200 lei
Pret 5 sedinte- lei
Card premium100 lei
Numar sedinte6-8
Frecventa sedinte4-7 zile
RADIOFRECVENTA FACIALA TRIPOLARA

Tratamentul de RADIOFRECVENTA FACIALA TRIPOLARA include:
radiofrecventa faciala opium salonCuratarea dermica cu produse profesionale
• Peeling facial pentru indepartarea celulelor moarte
• Tonifierea tenului cu produse profesionale
• Masaj facial pentru stimularea musculaturii faciale, pentru drenaj limfatic facial si pentru revitalizare sau lifting 10′
Radiofrecventa tripolara faciala 15′ + Aplicarea unei doze/fiole cu Elastina si Collagen
• Tratament intensiv special pentru zona ochilor pe baza de serum imbogatit cu vitamine si oligoelemente
• Masca cu colagen si elastina
• Hydra spray
• Tratament final

Sedinta dureaza 50 de minute.

In urma cercetarii reactiilor tesuturilor vii s-a demonstrat stiintific ca la incalzire si refrigerare fibrele elastice ale pielii pot fi remodelate prin radiofrecventa, iar reactia suprafetei tratate va fi una de strangere si aspectul general al pielii va fi mai ferm.
Radiofrecvenţa este un tratament revoluţionar ce favorizează formarea de colagen prin intermediul unei încălziri în profunzime a pielii.

Undele de radiofrecventa actioneaza in profunzime, prin incalzire si refrigerare (racire) controlata, contractand fibrele de colagen si stimuland formarea de fibre elastice noi, imbunatatesc textura cutanata, reducand ridarea. Folosită de mult timp în chirurgie, a fost adaptată pentru a fi utilizată în saloanele de înfrumuseţare, Radiofrecventa este cea mai noua tehnologie folosita in eliminarea nechirurgicala a tesutului adipos nedorit si in imbunatatirea structurii pielii.

Radiofrecventa funcţionează pe principiul de “tightning” (strângerea pielii), deoarece are un efect de creştere a contracţiei cutanate, cu ajutorul său tesutul remodelându-se. Sistemul de emisie al undei electromagnetice incorporat in capetele de tratament accelereaza metabolismul si imbunatateste rezultatul final al tratamentului. Capetele de tratament sunt racite la o temperatura de 8-26 grade Celsius, ceea ce reduce riscul arsurilor epidermei.

Nu necesita anestezie sau perioada recuperatorie, nu are efecte secundare.

Produsele cosmetice folosite in tratamentele de la Opium Salon sunt din gamele: Christine Valmy, Medica 120, Anubis.

Doresti sa te contactam?