Oferte
OPIUM SALON, remodelare corporala, pret opium salon, celulita, opium salon, vergeturi
Pret per sedintala cerere lei
Pret 10 sedintepersonalizat lei
Numar sedinte10
Frecventa sedinte4 zile
REMODELARE CORPORALA PERSONALIZATA

Programeaza-te la o consultatie gratuita de remodelare corporala personalizata la Opium Salon!

Te-ai gândit sa slăbeşti? Să scapi de celulită şi vergeturi? Esti lipsită de energie şi vitalitate? Nu-ţi place conturul corpului în rochi a perfectă? Eşti stresată? Imunitatea ta e la pământ? Eşti viitoare sau proaspătă mămică, te pregăteşti să devii mireasă sau ai devenit deja bunică?remodelare corporala
Centrul nostru te poate ajuta.
Bine ai venit!

 • La Opium Salon, noi te ajutam sa-ti descoperi si sa-ti mentii frumusetea! Intr-un ambient modern si placut, echipa centrului nostru de infrumusetare iti ofera servicii de intretinere si remodelare corporala.

  Ce este remodelarea corporala?

  Remodelarea corporala, ca si definitie, include toate tehnicile si procedurile prin care se obtine sculptarea uneia sau mai multor zone ale trupului, prin eliminarea tesutului adipos si a celulitei si tonifierea muschilor si a pielii.

  In sens larg, remodelarea corporala poate inseamna inclusiv efortul de transformare a siluetei prin sport, dieta si suplimente nutritive ori ceaiuri cu efect de imbunatatire a tranzitului intestinal. In sens restrans insa, tehnicile de remodelare cele mai uzuale cuprind procedurile la aparate de remodelare corporala si masaj cu creme bogate in substante active anticelulitice si cu efect de elasticizare a pielii.

  Aparatura de ultima ora, produsele profesionale de cea mai inalta calitate sunt doar parte din intregul nostru concept despre frumusete. Relodelarea corporala are la baza evaluarea de catre specialistii salonului a problemelor estetice cu care se confrunta clientii. Pentru fiecare persoana in parte, in functie de necesitatile acesteia, se intocmeste o schema de tratament personalizat. Procedurile sunt foarte diverse si in general se recomanda masajul manual impreuna cu unul sau mai multe aparate. Pachetul de servicii de remodelare corporala contine: vacuum Velashape, cavitatie Ultralipo, impachetari cu creme sau cu parafango la tunel cu raze infrarosii, radiofrecventa tripolara, tetrapolara sau hexapolara, vacuum cu radiofrecventa, electrostimulare, caitatie cu radiofrecventa bipolara, presodrenaj.

  Talentul, Responsabilitatea, Creativitatea, Indrazneala si Respectul reprezinta doar cateva dintre valorile de referinta ale oamenilor nostri.

Doresti sa te contactam?