Oferte
opium salon lipolaser pret, opium salon micsorarea circumferintei
Pret per sedinta120 lei
Pret 5 sedinte280 lei
Pret 10 sedinte480 lei
Card premium60 lei
Numar sedinte12
Frecventa sedinte3-5 zile
TRATAMENT CU LIPOLASER

Centrul de tratamente corporale si faciale Opium Salon din Bucuresti iti propune un program revolutionar de slabit cu efecte rapide. Procesul de slabire este acum mult mai usor si mai eficient cu noua tehnologie bazata pe dioda Lipo laser. Procedura de Lipolaser devine din ce in ce mai populara. Slabirea prin Dioda Lipolaser de la Opium Salon are bune rezultate asupra zonelor in care este sporita depunerea celulelor adipoase: burta , brate, solduri si coapse exterioare, precum si pe zonele mai mici ale corpului, cum ar fi linia maxilarului, gat, barbie. Dioda Lipolaser  are mai putine riscuri ca liposuctia traditionala si este o procedura nechirurgicala, mai putin invaziva, care nu necesita incizii si cicatrici.

lipolaser lipoliza la Opium salonCum functioneaza? Dioda Lipolaser penetreaza pielea cu o lungime de unda specifica (650nm), actionand direct asupra celulei adipoase (grasime). Celulele adipoase elibereaza acizi grasi, apa si glicerol. Impreuna, toate aceste componente sunt cunoscute ca trigliceride. In mod normal, trigliceridele sunt eliberate din celulele adipoase cand corpul uman are nevoie de energie. Dupa eliminarea glicerolului si acizilor grasi liberi, acestia sunt folositi ca o sursa energetica. Celulele adipoase scad semnificativ, rezultand micsorarea semnificativa a circumferintei.
Imediat dupa sedinta cu Diodao Lipolaser de la OPIUM SALON sunt recomandate activitatile fizice pentru a consuma energia eliberata de acizii grasi si pentru drenaj limfatic.

Caracteristici:
1.Intregul proces este finalizat fara a fi nevoie de interventie chirurgicala si anestezie .
2.Nu provoaca fenomenul de piele denivelata .
3.Nu provoaca fenomenul de sangerare, umflare sau vanatai .
4.Fara efecte secundare si fara riscul de a stimula depunerile de grasime pe alte zone.
5.Tratamentul este non-invaziv si nu afecteaza activitatea normala de zi cu zi .

Beneficiile procedurii

– Reda fermitatea bratelor, picioarelor, coapselor, feselor, taliei, spatelui, muschilor abdominali si remodeleaza corpul
– Imbunatateste si  trateaza aspectul de coaja de portocala ale pielii specific celulitei.
– Are efect calmant si amelioreaza durerea (de exemplu durere sciatica)
– Tonifica pielea
– Modeleaza forma fetei si activeaza celulele, stimuland metabolismul celular si astfel creste productia naturala de colagen si elastina.

Da o sansa siluetei tale si incearca LIPOLIZA cu Dioda Lipolaser la OPIUM SALON, alternativa inteligenta a liposuctiei!

Metoda este contraindicata, gravidelor, bolnavilor de epilepsie sau celor cu boli tiroidiene, celor aflati sub tratament radioactiv.

Doresti sa te contactam?