Oferte
Pret per sedinta300 lei
Card premium150 lei
Tratament de depigmentare

La procedura de depigmentare apeleaza tot mai multe persoane, indiferent de varsta. Pigmentarea reprezinta o afectiune cutanata caracterizata prin inchiderea la culoare a pielii, cauzata de cresterea cantitatii de pigment cutanat sau depunerii la nivelul pielii a unor substante, precum metaboliti, fier, metale grele, medicamente.

In tratamentul de depigmentare de la Opium Salon este folosita gama Whitening a produselor profesionale Anubis Barcelona. Este o  linie pentru tenul pigmentat datorita expunerii prelungite la soare, a sarcinii sau inaintarii in varsta. Ingredientele folosite in aceasta gama au rol de a oferi luminozitate si stralucire tenului, de a inhiba secretia de melanina si de a ajuta la oxigenarea celulelor. Efectele sunt de depigmentare, de albire si atenuare a  petelor.

Tratamentul este recomandat pentru urmatoarele tipuri de ten:

  • piele foarte pigmentata ce prezinta pete
  • piele cu usor pigment de galben sau ton de ocru
  • ten cu urme lasate de acnee
  • ten intunecat
  • ten imbatranit

Tratamentul pentru depigmentare Combined peel inhiba melanogeneza, stimuleaza sinteza de colagen, diminueaza efectele nocive ale radicalilor liberi.

Kitul pentru depigmentare  contine 3 tipuri de serumuri, ce se aplica succesiv:

  1. PRE PEEL contine: a) ulei esential de lamaie, ce catifeleaza pielea si ofera plus de stralucire. Are efect antiseptic si proprietati detoxifiante si decongestionante; b) apa de petale de portocala, cu efect revigorant, asigura protectie fata de radicalii liberi si previne imbatranirea celulara
  2. PEEL ce contine acid natural extras din citrice, cu efect imediat de albire
  3. OFF PEEL contine extract de hamamelis, ce reamprospateaza tenul si stimuleaza circulatia, retinol cu efect  hidratant, tonifiant si calmant

Tratamentul complet recomandat este format din 3 – 8 sesiuni,  in functie de tipologia tenului.

Atentie!

Aparitia unei usoare furnicaturi in timpul tratamentului este o reactie normala, care va trece repede.

Tratamentul nu se recomanda in cazul persoanelor insarcinate sau in perioada de alaptare.

 

Doresti sa te contactam?