Oferte
opium salon galvanic pret, opium salon ten acneic
Pret per sedinta140 lei
Pret 5 sedinte- lei
Card premium70 lei
Numar sedinte6
Frecventa sedinte4-7 zile
TRATAMENT FACIAL GALVANIC
Un tratament facial galvanic este solutia ideala in obtinerea unui ten curat, in cazul celor care au un tegument gras. Galvanoterapia sau dezincrustarea electrica este un tratament facial, specific tenurilor incarcate si grase. Procedura consta intr-o degresare a tenului si o curatare profunda a acestuia.
Procesul de curatare aplicat  se mai numeste si anaforeza, datorita ionogalvanizarii, adica penetratrea in tesuturi a unei substante portante, incarcate electric.Tratament facial cu curent galvanic consta in indepartarea excesului de sebum cu ajutorul unei solutii dezincrustante si a curentului galvanic. Dezincrustarea efectiva consta in saponificarea depozitelor de grasime, a impuritatilor si comedoanelor
Principiul de actiune al curentului galvanic

Grasimea de pe fata se amesteca cu solutia dezincrustanta (bazica) , iar impreuna cu aparatul numit galvanoderm se realizeaza un proces de saponificare, tranformand sebumul intr-o forma solubila, usor de indepartat. In cazul comedoanelor, acestea aluneca imediat, lasand tenul curat, fara a leza tesutul din vecinatate.

Solutiile utilizate in cazul tratamentului de dezincrustare  contin enzime, care faciliteaza foarte mult extractiile ulterioare, fara edeme sau leziuni ale tesuturilor.In dezincrustarea electrica se utilizeaza galvanodermul, care functioneaza pe baza de curent galvanic (aplicat cu ajutorul unor electrozi) si o solutie dezincrustanta de carbonat de sodiu, care sub actiunea curentului galvanic disociaza. Astfel se formeaza hidroxid de sodiu la nivelul suprafetei seboreice, ce saponifica sebumul din piele, fiind usor de indepartat.
Prin dezincrustare (utilizarea ionilor negativi) are loc decongestionarea tenului gras, acneic si desprinderea impuritatior si comedoanelor si degresarea pielii. Ionoforeza (ce utilizeaza ionii pozitivi) asigura o mai mare receptivitate a pielii la etapele ulterioare de hidratare.
Electronii circula in mod continuu in aceeasi directie – creand un raspuns de relaxare ce poate fi folosit pentru anumite terminatii nervoase din epiderma.

Actiunea curentului galvanic asupra tenului este dubla: chimica (dezincrustarea – mediu alcalin) si ionica (ionoforeza – mediu acid). Se recomanda in special tenurilor grase, seboreice, cu acnee, cu pori dilatati si comedoane, dar si tuturor tipurilor de piele, pentru o curatare profunda a tenului.

Beneficiile curentului galvanic

* curata profund tenul;

* se stimuleaza circulatia sangelui la nivelul capilarelor faciale;

* are loc o mai buna nutritie a pielii in zona aplicarii electrozilor;* imbunatateste aspectul tenului si ofera luminozitate;

* diminuarea edemelor (umflaturi datorate cresterii lichidelor din tesuturi);

* accelereaza forta de regenerare la nivelul pielii si in tesuturile profunde;

Produsele cosmetice folosite in tratamentele de la Opium Salon sunt din gamele: Christine Valmy, Medica 120, Anubis.

 

Doresti sa te contactam?