Oferte
opium salon, extractii comedoane, pret opium salon, masca ten
Pret per sedinta170 lei
Pret 5 sedinte- lei
Card premium85 lei
Frecventa sedinte15-30 zile
Tratament cosmetic de curatare rapida

Un tratament cosmetic de curatare este recomandat a fi facut o data la 3 – 4 saptamani, indiferent de varsta. Curatarea rapida dureaza 50 de minute si are urmatoarele etape:

– demachiere pe baza de polifenoli
– tonifiere cu efect calmant
– efectuare gomaj
– expunere la vapozon si extractii de comedoame
– peeling ultrasonic
– dezinfectare pori cu electrodermul
– aplicare masca pentru calmarea tenului

– aplicare crema pentru zona ochilor
– aplicare crema/serum de final

Recomandari finale pentru ziua in care aveti programatun tratament cosmetic de curatare:

– Sa nu te expui la soare timp de 24 de ore. Scrubul din cadrul tratamentului facial inlatura suprfata exterioara a stratului cornos al pielii, aceasta devenind senibila. Expunerea indelungata la soare poate provoca pigmentari greu de inlaturat.

– Sa nu intervi singura la comedoamele existente. Cosmeticiana lasă cosuri necuratate, in cazul in care acestea nu sunt inca suficient de aproape de suprafață. Un tratament facial profund de curățare poate face cosurile sa iasa la suprafață în mod natural în 24 de ore. In acest caz te poti reprograma la salonul de infrumusetare pentru o noua sedinta de extractii.

– Sa nu mergi la sala sau saună in aceeasi zi: Transpiratia in exces pe fata curatata foarte recent, o va irita. Acelasi lucru se va intampla si din cauza aburului din sauna.

– Nu aveți voie sa folositi machiaj pe față în ziua în care veți face extracțiile pentru a împiedica iritarea tenului, iar dacă aveți o piele sensibilă e bine să o protejați timp de două zile. Schimbați fața de pernă înainte de culcare cu una curată și dezinfectată, dacă nu, folosiți un prosop curat și dezinfectat. Dezinfectarea se poate face cu clor pentru rufele albe, sau cu bicarbonat de sodiu pentru cele colorate.

Produsele cosmetice folosite in tratamentele de la Opium Salon sunt din gamele: Christine Valmy, Medica 120, Anubis.

Doresti sa te contactam?