Oferte
Pret per sedinta300 lei
Frecventa sedinte14 zile
Tratament SPA de lux O2 Lift

Tratament SPA de lux O2 Lift exfoliază, asigură strălucire și încarcă cu oxigen. Pachetul Image Skincare O2 Lift, este disponibil doar prin/pentru esteticienii sau practicienii care au absolvit cursurile de pregatire Image Skincare. Dezvoltate si formulate de biochimisti recunoscuti la nivel internațional, care lucrează în stransa colaborare cu medici, produsele de îngrijirea pielii IMAGE folosesc numai ingrediente de cea mai de inalta calitate farmaceutică, pentru a obține rezultate clinice de neegalat. Rezultatele efective ale produselor cosmeceutice* IMAGE, simplicitatea si utilizarea facila, cumulate cu gama de produse vasta, fac din brandul IMAGE un nume de avangarda.

O2 Lift – imaginați-vă, că pielea proaspătă, sănătoasă de sub epiderma deteriorată, se eliberează printr-un tratament, ce este delicat și răcoritor în același timp. O2 Lift oferă o senzație spa premium cu ajutorul ingredientelor concentrate cu enzime, oxigen, celule stem de origine vegetală și peptide, iar rezultatele sunt imediate. Acest tratament cu efect anti-îmbătrânire asigură strălucire, fiind și sănătos în același timp.

o2 lift

Etape pentru tratament SPA de lux O2 Lift:
  • Demachiere cu GEL-TO-MILK CLEANSER

Această loțiune fără acizi și sulfați ajunge pe piele sub forma unui gel bogat, după care se transformă rapid într-o loțiune cremoasă, lăptoasă, îndepărtează delicat machiajul și impuritățile, incetinește îmbătrânirea cu ajutorul celulelor stem de origine vegetală, substanțele vegetale depigmentează activ și fac pielea strălucitoare.

  • Peeling cu ENZYMATIC FACIAL PEEL

Pellingul cu enzime din fructe este un produs exfoliant revoluționar, ce pornește sub forma unui gel dens si devine lichid pe piele, curăță epiderma deteriorată, este delicat, dar face o reînnoire a pielii eficientă și completă.

  • Aplicare masca oxigenanta – OXYGENATED FACIAL MASQUE

Masca specială a tratamentului O2 Lift își face efectul cu tehnologie spumantă. Masca oxigenantă generează bule de oxigen și rezultă o piele incredibil de strălucitoare în câteva minute. Are efect imediat în cazul oricărui tip de piele.

  • Aplicarea serului cu celule Stem STEM CELL FACIAL ENHANCER

Acesta este adevăratul ser intensiv “Age later”, produs de intensificare cu efect puternic de prevenire a imbatranirii. Are ca scop alimentarea pielii cu substanțe active, precum celule stem, antioxidanți, ingrediente vegetale puternice. Asigura protecție maximă împotriva îmbătrânirii și deteriorării celulelor.

  • Aplicarea cremei de final TINTED MOISTURIZER

Hidratantul colorat se aplică pe toată suprafața tratată, și conferă pielii strălucire. Tenul devine uniform, în timp ce asigură protecție solară împotriva razelor UVA/UVB. Acest hidratant fără ulei este ideal pentru finalizarea tratamentului.

Doresti sa te contactam?