Oferte
opium salon vacuum radiofrecventa pret, opium salon celulita
Pret per sedinta120 lei
Pret 5 sedinte280 lei
Pret 10 sedinte480 lei
Card premium60 lei
Numar sedinte10
Frecventa sedinte2-3 zile
Vacuum bipolar cu radiofrecventa

Terapia vacuum este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice pentru toate gradele celulitei (de la gradul 1 pana la stadiul de macronoduli), prin care se reuseste spargerea si antrenarea celulelor grase care dau acel aspect de ,,coaja de portocala”. Procedura consta intr-un masaj de tip aspiratie, in urma caruia este imbunatatit vizibil aspectul pielii atinse de celulita.  Astfel, se elimina stratul de grasime subcutanata, apa retinuta in tesuturi, precum si toxinele, favorizandu-se drenajul limfatic.

Sedintele de vacuum bipolar cu radiofrecventa efectuate la Salonul de remodelare corporala Opium Salon ajuta la pierderea in centimetri si stimuleaza metabolismul tesuturilor, reduce celulita, actionand la diferite adancimi, topind adipocitele la o adancime de 3 centimetri sub grosimea pielii. De asemenea, vacuum bipolar cu radiofrecventa provoaca o expansiune si incalzire rapida a peretelui celular. In urma tratamentului cu vacuum bipolar cu radiofrecventa are loc arderea acizilor grasi, eliminarea toxinelor si elasticizarea pielii, obtinand un aspect foarte neted si fin al pielii. Dupa 15-20 de sedinte de vacuumului bipolar cu radiofrecventa a cate 40 de minute poti obtine un efect asemanator liposuctiei chirurgicale.

Avantajele vacuumului bipolar cu radiofrecventa sunt numeroase:

– stimuleaza circulatia si metabolismul celular

– creste productia de colagen si elastina

– reduce stresul prin stimularea productiei de endorfine (hormonii fericirii)

– ajuta la spargerea si topirea celulitei vechi

– reduce circumferinta adipocitelor la 3 cm sub derm

– tonifiaza pielea

– stimuleaza producerea de colagen cu ajutorul radiofrecventei incorporate

Recomandari: Tratamentul anticelulitic cu vacuum bipolar cu radiofrecventa de la Opium Salon se combina cu masaj cu bambus, masaj anticelulitic, radiofrecventa hexapolara, cavititatia ultralipo sau impachetari cu scortisoara si de asemenea cu un stil de viata sanatos si cu sport.

Contraindicatii ale vacuumului bipolar:

–         Epilepsie

–         Boli cardiace

–         Femei insarcinate

–         Boli  de piele

–         Fragilitate capilara

–         Varice

 

Doresti sa te contactam?