Oferte
Pret per sedinta110 lei
Pret 5 sedinte230 lei
Card premium55 lei
Frecventa sedinte2-3 zile
Vacuum facial

Procedura de vacuum facial de la Opium Salon stimuleaza circulatia limfo-venoasa de la nivelul subcutanat, producand decongestionarea tesuturilor. Se stimuleaza astfel producerea de elastina si colagen in fibrele musculare, tenul devenind astfel mai luminos si mai ferm.

De cele mai multe ori tratamentul cu vacuum este folosit pentru inlaturarea celulitei, unde are rezultate foarte bune. aceasta metoda cosmetica da rezultate remarcabile si in tratarea problemelor de la nivelul fetei si a gatului, in special la inlaturarea barbiei duble si a gusei.

Printre alte beneficii ale vacuumului facial mentionam redarea fermitatii si reconturarea pielii gatului, probleme ce apar concomitent cu inaintarea in varsta.

Efectele imbatranirii pielii pot fi tratate cu succes de radiofrecventa tripolara sau masti cu aur si colagen, destinate in special segmentului de tratament anti-aging.

Prin aceasta tehnologie se realizeaza o exfoliere foarte fina a pielii prin indepartarea celulelor moarte imbunatatind luminozitatea tenului.

Beneficiile vacuumului facial de la Opium salon sunt:

– masajul profund al tesutului conjunctiv cutanat si subcutanat determina eliminarea toxinelor si stimuleaza sinteza de colagen si elastina.

– circulatia sanguina este accelerate, reziduurile sebacee sunt indepartate, se detoxifica tenul si se previne astfel aparitia ridurilor fine;

– este o metoda eficienta de ridicare a pometilor si diminuarea barbiei duble;

Durata  tratamentului este de 15 minute.

Contraindicaţii:

Pentru femeile însărcinate, persoanele care suferă de boli de piele, epilepsie, boli cardiace, hipertiroidie, , leziuni dermatice, persoanele care prezintă vase de sânge sparte, fragilitate capilară, varice pronunțate, cele cu piele sensibilă la alergii, sau cele care au răni deschise persoanele cu stimulatoare cardiace, persoanele care au suferit intervenții chirurgicale (inclusiv cezariană) de mai puțin de 3 luni.

Produsele cosmetice folosite in tratamentele de la Opium Salon sunt din gamele: Christine Valmy, Medica 120, Anubis.

 

Doresti sa te contactam?